VRAGEN? BEL: 06–16035754ASEJFRYD@GMAIL.COM
VRAGEN? BEL: 06–16035754ASEJFRYD@GMAIL.COM

OVER ONS

 
Hallo, Wij zijn Agnes en Rafael. Architect en uitvoerder de ideale samenwerking!

Agnes is een architect met vele jaren ervaring. Ze studeerde af met een diploma aan de Academie voor Schone Kunsten in Poznań. Tijdens haar carrière voerde ze met succes haar eigen activiteit uit. Haar werk is vooral haar grote passie. Ze nam deel aan vele trainingen, waaronder buitenlandse, waarbij ze ervaring en informatie opdeed over de nieuwste trends met betrekking tot interieurafwerking. Reizen naar tegelsfabrieken, onder meer in Spanje, stelden haar in staat om haar kennis over de nieuwste behandelingen te verbreden.

Zij wordt gekenmerkt door professionaliteit en aandacht voor detail en individuele benadering van de klant. Zij is een open persoon en kan zelfs de meest veeleisende mensen bevredigen. Zij woont en werkt al 5 jaar in Nederland, waar hij momenteel op zoek is naar nieuwe oplossingen op het gebied van interieurontwerp en afwerking.

Rafael, woont al tientallen jaren in Nederland. Al vele jaren leidt hij hier zijn eigen bouwbedrijf, dat goede meningen heeft. Hij voltooide veel bestellingen. Zijn werk is accuraat en klanten prijzen vooral de verbluffende effecten.

Samen bereiken wij meer, voor ons zijn er geen dingen die niet mogelijk zijn. Bouwwerking is onze passie. Onze missie is om de dromen van onze klanten uit te laten komen. We houden van de moderne stijl en we zoeken nog steeds nieuwe wegen. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat uw droominterieur snel wordt ontworpen en dat het er precies uit zal zien zoals u het wilt. Door samen te werken met onze team kun je je droomeffect bereiken. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen om de details van mogelijke samenwerking te bespreken en om meer informatie te verkrijgen.

Creative

Wij zorgen ervoor dat uw design altijd uniek is en perfect bij u en uw huis past.

Teamwork

Bij Sani-Stuc vinden wij teamwork heel belangrijk. iedereen in het team is even hard nodig en als we kunnen helpen we elkaar!

Great Support Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincid.
Ams14c

3D ONTWERPEN

 
Gaand met de tijd, bieden wij moderne oplossingen om u het geplande eindresultaat van onze samenwerking op de best mogelijke manier te tonen. Daartoe stellen we een moderne oplossing voor – een visualisatieproject in 3D-technologie. We beginnen onze samenwerking met een gesprek, waarin we proberen te communiceren in termen van de verwachtingen, voorkeuren. We benaderen elke klant individueel en proberen zelfs de meest hoge verwachtingen te voldoen. We staan ​​open voor de manier waarop uw droomkamer eruit ziet, maar als u geen creatief persoon bent, hoeft u zich geen zorgen te maken; wij zullen u zonder problemen onze visie presenteren. In dit stadium is het mogelijk om veel wijzigingen aan te brengen, zodat het uiteindelijke effect volledig aan u voldoet. Het gesprek eindigt met de voorbereiding van het project, waardoor je na de metamorfose kunt zien hoe je kamer eruit zal zien. Het is mogelijk om verschillende versies voor te bereiden, zodat u de optie kiest die het beste bij u past. Het project bevat ook hulp bij het kiezen van materialen, kleuren en zelfs de kleinste details. Als u ons aanbod accepteert, bemiddelen wij in de verkoop van materialen die nodig zijn voor de renovatie. Wij bieden toezicht op de implementatie ervan en staan ​​altijd voor u klaar. Door met ons samen te werken, kunt u er zeker van zijn dat alles soepel en in uw gedachten zal verlopen en als u geen specifieke vereisten heeft, zullen wij u graag onze visie aanbieden.